Avond 5, 8 januari 2020

DV woensdag 8 januari 2020 start om 20.00 uur de vijfde avond van het Hervormd Vreeswijk College in de Dorpskerk in Vreeswijk (Nieuwegein).

Dr. Wim Dekker
 zal op deze avond de vragen en antwoorden 24 tot en met 30 uit de Gewone Catechismus (GC) behandelen.
In deze vragen en antwoorden gaat het over het God de Schepper die ook mijn Vader is, over het kwaad in een goede schepping en over de vraag of het nog wat kan worden met deze gebroken wereld.

Dr. Wim Dekker is predikant geweest in Sebaldeburen, Loenen aan de Vecht, Rotterdam-Delfshaven en Wezep, staflid bij de IZB en auteur van diverse boeken, waaronder de ‘must-read’ trilogie ‘Marginaal en missionair’‘Tegendraads en bij de tijd’ en ’Verbonden en vervreemd’.

Vanaf 19.30 is de kerk open en om 20.00 starten we de avond met een korte intro.